Veelgestelde vragen

Hoe worden de foto’s afgeleverd?

Bij al onze fotoshoots bezorg ik je de door jouw uitgekozen foto’s steeds digitaal. Eénmaal in hoge resolutie (zodat je ze met uitstekende kwaliteit kan printen in grote formaten). Tevens bezorg ik jou diezelfde foto’s ook nog eens in lage resolutie met watermerk zodat je die kan gebruiken op sociale media.

Krijg ik ook de foto’s in geprinte versie?

Met de digitale foto’s die ik je bezorg, kan je naar eigen keuze de foto’s laten printen of verwerken in een fotoboek of op canvas laten drukken.
Indien gewenst, kan ik dit uiteraard ook voor jou doen. Dit wordt allemaal ruim vooraf besproken.

Zijn de foto’s bewerkt?

Ja, al de foto’s waaruit je een selectie kan maken, worden door mij altijd eerst professioneel bewerkt. Dit omvat bijvoorbeeld de belichting, zwart/wit foto, bijsnijden van foto, enz… Op deze manier geef ik iedere foto net dat ietsje meer stijl en emotie.

Mag ik de foto’s zelf uitkiezen?

Ja, van al de foto’s die ik neem, maak ik een eerste ruime selectie. Hieruit kan jij dan je favoriete foto’s kiezen.

Wat als ik extra foto’s wil?

Dit is uiteraard steeds mogelijk. Je kan altijd nog vragen om extra foto’s te verkrijgen aan een extra prijs.

Welke locaties zijn mogelijk?

Er zijn verschillende opties die we samen vooraf bespreken. Dit kan bij jou thuis of op een leuke plaats die jij kent. Ik heb ook steeds mijn mobiele studio bij om bij jou thuis op te stellen indien gewenst.

Wat als het slecht weer is?

Wanneer we op een buitenlocatie werken, houden we natuurlijk steeds rekening met het weer. Wanneer het regent of wanneer er teveel wind is, maken we, volledig kosteloos, een nieuwe afspraak.

Hoe moet ik betalen?

Zodra een datum wordt vastgelegd, vragen we om een voorschot te betalen. De betaling gebeurt via overschrijving op het rekeningnummer BE23 9731 4428 3591 met vermelding van je naam en de afgesproken datum. Ten laatste op de dag van de shoot wordt het resterende bedrag betaald. Dit kan cash of je kan ook een tweede overschrijving doen enkele dagen voor de shoot.
Wanneer je in de online galerij nog extra foto’s selecteert of afdrukken wil bestellen, kan je online betalen of via overschrijving.

Kan ik ook een cadeaubon aankopen?

Ja, ik bied ook cadeaubons aan. Dit kan zowel een cadeaubon zijn voor een specifieke fotoshoot als een algemene cadeaubon.

Hoe worden verplaatsingskosten berekend?

Verplaatsingskosten zijn inbegrepen voor fotoshoots binnen een straal van 20 km van onze locatie. Daarbuiten reken ik € 0,30/km.

Worden de foto’s snel geleverd?

Ja, ik tracht steeds om de foto’s binnen 1 week te leveren.